Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твФакт е, че страната е

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твФакт е, че страната е
Коментари Харесай

Тошко Йорданов при президента: Те ни предадоха, тяхна е отговорността за правителство

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Факт е, че страната е изправена пред поредност от рецесии. Вчера стана ясно, че огромна част от нещата могат да се решат в Народното събрание, без значение дали има държавно управление или не. Вие така и така казахте, че ще забавите втория мандат, с цел да дадете време на Народното събрание да свърши някои неотложни неща, тъй че даже да е служебното държавно управление или ново служебно държавно управление, то да може да си прави работата, а Народното събрание да му е подсигурил тази опция.

Това съобщи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ при президента Румен Радев.

Що се отнася до съставянето на държавно управление - ние опитахме, само че истината е, че бяхме предадени от страна на другите партии и в този момент остават пет партии, има голямо болшинство, което може да сформира кабинет. Така че отговорността е тяхна, щом отхвърлиха да работят с тях, щом отхвърлиха да работят с нас по неразбираеми аргументи, уточни Йорданов.

Явно консенсус мъчно ще се реализира, само че аз ви насърчавам към това. Независимо от това, аз се надявам и у другите партии да има схващане, че има значими задания пред Народното събрание, с изключение на съставянето на държавно управление, уточни президентът Румен Радев. 

Очаквам най-малкото Народното събрание да направи актуализация на бюджета и да се заеме с Плана за резистентност, добави президентът.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР